GETfit Fysiotherapie
  • Home
  • Onze praktijk
  • Links
  • Contact
ALB Gym

GETfit Fysiotherapie is opgericht sinds 2010 en bevindt zich binnen sportschool ALB GYM in Almere-Haven. De praktijk valt te omschrijven als een praktijk voor algemene fysiotherapie met een affiniteit voor sportspecifieke blessures en revalidatie.

Bij GETfit Fysiotherapie kunt u dus feitelijk terecht met al uw vragen of klachten omtrent uw bewegingsapparaat. De ligging binnen ALB GYM zorgt ervoor dat u alle benodigdheden voor een optimaal herstel binnen handbereik heeft.

Over GETfit Fysiotherapie

Bij GETfit Fysiotherapie staat u als klant centraal. Na een kort introductiegesprek met betrekking tot uw klacht, gevolgd door een aanvullend onderzoek, stellen wij (indien nodig) samen met u een behandel-/revalidatiedoel. Bij GETfit Fysiotherapie heeft u als klant ook inspraak en een verantwoording met betrekking tot het revalidatie-proces, het gaat immers om uw eigen lichaam.

ALB Gym

"Gezamenlijk Een Team"

Middels deze visie vormen de fysiotherapeut en u "Gezamenlijk Een Team"! Wij vinden het niet meer dan normaal dat u het liefst zo spoedig mogelijk af wil van uw klachten en daarom hebben wij ook als vuistregel dat u binnen 3 dagen na telefonische aanmelding door een van onze therapeuten kan worden gezien. Zo dragen wij zorg voor een snelle start van de behandeling wat de tijd van uw herstel doet verkorten.

Therapeuten

Klik hier voor meer informatie over de therapeuten!

GETfit Fysiotherapie-Ambachtsmark 94-97-1355EH Almere-Tel: 0652185015-E-mail: getfit-fysio@live.nl