GETfit Fysiotherapie
  • Home
  • Onze praktijk
  • Links
  • Contact

De therapeuten bij GETfit Fysiotherapie

Alle fysiotherapeuten van GETfit Fysiotherapie staan vermeld in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie, afgekort CKR. Vermelding in het CKR van de KNGF, het overkoepelend vakorgaan, houdt in dat de praktijk inrichting en de geprotocolleerde werkwijze (zoals vastgesteld door de KNGF) gehanteerd worden binnen ons bedrijf.

Vermelding in dit register vereist tevens van alle fysiotherapeuten dat zij geregeld deelnemen aan cursussen en lezingen zodat zij up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden binnen de fysiotherapie.

Ricardo Manstra

Ricardo Manstra

Franklin Manstra

Franklin Manstra

Tarieven

Indien u bij een zorgverzekeraar bent ingeschreven waar wij een contractueel samenwerkingsverband mee hebben, kunnen de kosten van de behandeling meestal rechtstreeks bij uw verzekering worden gedeclareerd. Bij een chronische behandelingsindicatie zal vooraf door ons aan uw zorgverzekeraar een machtiging moeten worden aangevraagd d.m.v. de door uw specialist afgegeven verwijskaart. Bij een niet-chronische behandelingsindicatie geldt een beperkte verzekeringsdekking. Zie hiervoor uw eigen verzekeringsvoorwaarden.

In het geval dat u niet verzekerd bent voor fysiotherapie worden de behandelingen per sessie in rekening gebracht en dienen na afloop van de sessie in contanten te worden voldaan.

Prijzen: Screening: € 15,00 | Prijs behandeling: € 30,00 | (Cura)Tape: € 4,50/mtr.

GETfit Fysiotherapie-Ambachtsmark 94-97-1355EH Almere-Tel: 0652185015-E-mail: getfit-fysio@live.nl